Zeven nieuwe bestuurders Stivad

De raad van toezicht van Stivad (Stichting Vastgoeddata) heeft zeven nieuwe bestuurders benoemd. De benoemingen komen mede voort uit de sterke groei van Stivad de laatste maanden door de deelname van woningcorporaties.

De nieuwe bestuurders voor de raad van toezicht zijn: Taco van Hoek (Economisch Instituut voor de Bouw), René Vierkant (Syntrus Achmea Real Estate & Finance) en Jan Vis (voorzitter Platform Taxateurs en Accountants en Erasmus Universiteit).

Robbert van Dijk

Robbert van Dijk

De nieuwe bestuursleden zijn Robbert van Dijk, voorzitter (ASR Vastgoed Vermogensbeheer, managing director Residential), Frank Vellinga (Syntrus Achmea Real Estate & Finance, director Office and Industrial Investments), Roger Felix (MVGM taxaties, directeur/partner) en Jeroen Boogaard (Cushman & Wakefield, head of Banking Valuations).

Frans van Hoeken (voorzitter raad van toezicht), verwelkomt de nieuwe bestuurders. “De nieuwe leden zijn gericht gevraagd op basis van hun expertises en ik ben er dan ook van overtuigd dat zij Stivad verder zullen versterken.”

Robbert van Dijk, de nieuwe bestuursvoorzitter: “We willen Stivad als onafhankelijk informatieplatform voor vastgoed verder uitbouwen. Het bieden van hoogwaardige data aan de Stivad-deelnemers is een mooie uitdaging in dit digitale tijdperk. Veel dank gaat uit naar mijn voorganger René Vierkant voor zijn voorzitterschap tijdens de opbouwfase van Stivad.”