Woonstad Rotterdam treedt toe tot Stivad

Logo Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is de 42ste deelnemer in de Stichting Vastgoeddata (Stivad). Eerder traden woningcorporaties WonenLimburg en Stadgenoot toe tot Stivad.

Stivad beheert een landelijk register met vastgoedbeleggingstransacties en heeft tot doel om transparantie op de vastgoedmarkten te bevorderen. Dit gebeurt onder andere door het beschikbaar stellen van de transactiedata aan deelnemers. De toetreding van Woonstad Rotterdam, als een van de grotere woningcorporaties in Nederland, bevestigt de trend dat steeds meer corporaties behoefte hebben aan actuele marktdata.

Stichting Woonstad Rotterdam is een woningcorporatie met bijna 54.000 woningen in Rotterdam. “Toetreding tot Stivad past uitstekend in ons streven naar een transparante verantwoording van de financiële en maatschappelijke resultaten van onze investeringen en activiteiten”, zegt Richard Feenstra, lid van de Raad van Bestuur van Woonstad. “Naast de bijdrage aan verdere professionalisering van het waarderen van vastgoed en het verbeteren van transparantie op de vastgoedmarkten, helpt deelname aan het register Woonstad zelf en onze taxateurs bij het verhogen van de kwaliteit van onze eigen taxaties.”