Drs. Edwin van de Woestijne is managing director Commercieel Vastgoed bij a.s.r. real estate. Daarvoor werkte hij voor Rabodochter Bouwfonds Investment Management en de beursgenoteerde winkel­centrum­belegger Wereld­have. Daarnaast was hij lange tijd bestuurslid en voorzitter van het Nederlandse Vastgoed­exploitatie Platform Nevap.

Mr. Wilfrid Donkers is directeur binnen de Real Estate Financial Advisory-praktijk van Deloitte en heeft ruim vijftien jaar vastgoedervaring. Hij is lid van de RICS en als gecertificeerd vastgoedtaxateur be­trokken bij taxaties en taxatie­adviezen voor vastgoedfond­sen, hotelexploita­ties, bouwbedrijven en ontwikkelings­maatschappijen.

Lieke Korthout MSc is sinds anderhalf jaar head of Research bij MVGM. Ze werkte er al eerder, stapte over naar Bureau Stede­lijke Planning en Cromwell Property Group, voor ze bij haar eerste werk­gever terug­ keerde.

Roger Felix MRICS RT is directeur Taxaties bij de internationale vastgoedspecialist MVGM. Hij werkt er al 23 jaar,  inclusief zijn tijd bij rechts­voorganger Meeùs.

Jaap van Berkel MSc begon zijn carrière in vastgoed als consultant bij Ecorys, waar hij vooral woning­ corporaties adviseerde, om over te stappen naar ING REIM en werd hoofd Research & Strategie bij CBRE Global Investors Nederland. Inmiddels is hij een kleine tien jaar lid van het directieteam van maatschappelijk belegger Habion.

Michiel Vrijman is ruim een jaar algemeen directeur van Heimstaden Nederland, eerder werkte hij bij de Amerikaanse woningbelegger en -operator Greystar. Zijn carrière begon na zijn opleiding aan de hoge hotelschool in Maastricht bij hotelketens, hij was werkzaam in consultancy en was operationeel directeur van de – toen nog – start-up The Student  Hotel.

Bestuursvoorzitter drs. Rob Haans geeft nu bijna tien jaar leiding aan woning­ corporatie De Alliantie, eerder deed hij dat een kleine drie jaar bij Woonstichting De Key. Ook is hij voorzitter van de Koninklijke Boek­ verkopersbond, geen onlogische functie door zijn eerdere post als directeur en uitgever van de Volkskrant.

Drs. Wim Mensing MSRE MRICS is sinds 2011 chief investment officer bij de ontwikkelende belegger Amvest in  Amsterdam. Eerder werkte hij bij ING REIM en Meeùs Vastgoed­ management. Hij is bestuurslid van Stichting ROZ Vastgoedindex en voorzitter van de werkgroep Woningen van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed,  Nederland (IVBN).

Dr. Francesco Caloia doceert naast zijn werk voor de afdeling Macro­ prudentiële Analyse & Beleid bij DNB aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij promoveerde in 2020 op onderzoek naar de micro­effecten van macro­ beleid. Hij neemt deel aan interna­tionale werkgroepen van onder andere ECB en EBA.